TILL KUNSKAPSKRAFT >>

Socionom­jobb med nya möjligheter

Oavsett om du är bevandrad socionom­konsult eller bara funderar över att ta klivet och bli en, är vi intresserade av att träffa dig. Vi är ett gäng drivna, passionerade och nyfikna socionomer och håller alltid utkik efter likasinnade. Låter det intressant? Kolla bland våra

eller skicka in en

.

Utveckla dina styrkor

Som konsult ska man vara flexibel. I gengäld får man möjlighet att prova på varierande och spännande uppdrag. Man får möjlighet att fokusera på socialt förändringsarbete, samla erfarenhet från olika kommuner, lära sig att bemästra olika arbetssätt och skapa kontakter med många kollegor i branschen. Kanske är det det du vill göra framöver?

Om du arbetar som konsult hos oss erbjuds du en välarbetad personalpolicy med utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga förmåner. Inom vår verksamhet får du som är socionom möjlighet att ägna dig åt konkret och kvalitativt socialt arbete och samtidigt ges utrymme att satsa på dig själv i din personliga och professionella utveckling. Detta ger dig möjlighet att känna dig trygg, inspirerad och stimulerad i din yrkesroll.

Aktivt understöd

Vad behöver du för att lyckas i rollen som socionom­konsult, för att kunna hantera arbetsbelastningen och varierande uppdrag? Vi ser till att du har stöd, arbetsro och trygghet i ditt arbete genom att vi följer upp processer kring både dina arbetsvillkor och ärenden. Vi handleder dig, ser till att din belastning motsvarar rimlig nivå, utbildar och inspirerar. För oss är det viktigt att du får konkret feedback på dina arbetsinsatser så att du känner att ditt arbete är synligt och viktigt. Vi skapar en gemenskap och samhörighet med andra socionomer så man behöver aldrig känna sig ensam.

Trygga villkor i en dynamisk bransch

Vi vill erbjuda en miljö där du kan fokusera fullständigt på dina uppdrag. Vi är lyhörda. Vi hittar passande uppdrag, smidiga arbetsverktyg, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.