TILL KUNSKAPSKRAFT >>

Våra tjänster: Interimschef­er till offentlig sektor

1 2 3 4

Hyra interimschef inom kommun/socialtjänst

Socionomkrafts erbjudande om uthyrning av interimschef­er riktar sig till kommuner/socialtjänst som är i behov av ledarskapskompetens under en begränsad period.

Vi specialiserar oss mot följande kategorier av chefer:

  • Enhetschef
  • IFO-chef
  • Verksamhetschef
  • Socialchef

Att ta in en chefskonsult är i många fall en mycket effektiv lösning för att upprätthålla viktiga ansvarsområden. En utomstående ledare kan dessutom ofta luckra upp låsningar som är svåra att bryta upp inom organisationen.

Socionomkraft har ett utvecklat kontaktnät av chefskonsulter som har bred kompetens och mångårig erfarenhet. Vi matchar era krav och önskemål gentemot olika kandidater med erfarenhet av biträdande enhetschef/gruppledare; enhetschef, verksamhetschef eller avdelningschef inom Individ- och Familjeomsorg samt inom Äldre- och Handikappomsorg. För att göra rätt val får ni alltid träffa chefskonsulten innan ni bestämmer er att tillsätta uppdraget.

Era önskemål, förväntningar och ramar för uppdraget är viktiga då interimschefen arbetar utifrån dessa. Chefskonsultens uppgift är att snabbt komma in i verksamheten och upprätthålla sina ansvarsområden på ett kvalitativt sätt under en begränsad tid.

Förutom en renodlad chefsuthyrning kan vi på Socionomkraft även bistå våra kunder med erfarna chefer för viktiga omställnings-/organisationsutvecklingsprojekt eller där en specifik kompetens behövs. Då ingår även chefscoachning för chefskonsulten utifrån de specifika kompetens- och uppdragskrav för att säkra bästa möjliga resultat.

Kontakta oss med konkreta förfrågningar eller bara för att ta reda på hur vi kan hjälpa er med chefsbemanning på er arbetsplats.